Når livet tar nye veier…

Moss Hus & Hageservice utfører rydding og rengjøring av boliger knyttet til dødsbo. Etter at familie og andre har tatt ut de deler av innbo og løsøre de ønsker å beholde, foretar vi en fullstendig rydding og bortkjøring av resterende innbo. Når boligen er tømt, starter vi arbeidet med vask og rengjøring. Rengjøringen skjer i samarbeid med et offentlig godkjent renholdbyrå.

Vi opplever ofte at slike boenheter ikke har vært skikkelig rengjort på mange år, og det stilles derfor ekstra krav til grundighet, valg av vaskemidler samt korrekte rengjøringsmetoder for at boligen skal blir helt ren og fremstå som tiltalende for nye eiere. I et dødsbo kreves det ofte fullstendig vask og rengjøring av hele boligen, dette inkluderer vegger, tak, gulv, skuffer og skap. Likeledes avløpssluk, som ofte er kilde til vond lukt. Vask av vinduer, og vi fjerner gammelt fettlag på fliser i bad/våtrom. Rens og rengjøring av lamper, lysarmaturer og annen fast belysning.


Ta kontakt dersom du ønsker nærmere informasjon, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring av boligen. Vi har mer en 5 års erfaring med håndtering av dødsbo i Moss og omegn og du kan trygt overlate arbeidet til oss. Spør oss gjerne om referanser!

Call Now Button