Fasadevask – Gir lengre levetid for huset ditt!
Det er smart å vaske huset utvendig med jevne mellomrom, og som belønning får du et hus som ser nymalt ut og lengre levetid på beis og maling. Med økende luftforurensning og fuktigere klima, er det behov for å gi huset en grundig fasadevask.


Et år med luftforurensning går hardt utover fargen på huset og kan gjøre at fargen blir grumsete og ulik den opprinnelige fargen. Det som er enda viktigere å være klar over, er at det vil forårsake skader på treverket om husvegg og fasade ikke blir rengjort. Skitne vegger tiltrekker seg fukt og gjør at vekstvilkårene for ulike mikroorganismer blir optimale. I skitten sitter det soppsporer og blir de sittende lenge nok vil de forårsake råte.
Med klimaendringene, mer fuktig vær og økende luftforurensning har vekstforhold for sopp og alger blitt mye bedre. En årlig husvask er med på å forebygge og gi dårligere vekstvilkår for sopp og alger. Slurver du med rengjøringen kan flere unødvendige problemer oppstå, og både beis og maling får redusert levetid.


Vask før maling
Skal du male huset må du bruke noe kraftigere rengjøringsmiddel enn det man gjør ved den årlige vasken. Dette gjør at flaten på veggen blir nedmattet og at det nye strøket med maling får bedre feste til underlaget. Vil du ha en ekstra forsikring mot sopp og grønske anbefaler vi å benytte sopp- og algedreper på veggene før man maler veggene.
Årlig vedlikeholdsvask


Vil du at huset ditt skal holde i år etter år, må man gi det den behandlingen det fortjener. La oss gi huset ditt en grundig fasadevask, raskt, trygt og rimelig.

Call Now Button